Söndag kväll och måndagsångesten börjar klia i skägget. Inte ångest över att gå till jobbet ,utan snarare över att kalendern gapar (nästan) tom även kommande vecka. Men jag har lite ideer att försöka kränga till en eller annan njugg redaktör, så det ska nog gå att fylla ett par dar med.

Idag fick jag hjälpa syrran med att ta ett par stridslystna tuppar av daga, och det tackade och bockade farfars gamla Husqvarna för. Varsin smäll från tolvan så får de fortsättningsvis gala från de sälla…. hönsgårdarna? Actionbilden här nedan bistod faktiskt syrran med, efter handhavandeinstruktioner från undertecknad. Titta och tryck, alltså.
Riggade dessutom quadrablixten och tog lite bilder på Emmanuella till dopinbjudan. Hade egentligen tänkt ta med den lånade beautydishen, men det stod mellan att fylla bagaget med 1)barnvagn eller 2)beautydish. Gissa vilket det blev?
Körde istället med rent huvud i standardreflektorn rätt upp och ner. Därför blev ljuset lite i hårdaste laget, men syrran var nöjd och det är ju huvudsaken.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Annonser