Måndag morgon, dag ett i november. En grå filt över Nissadalen och ett kvicksilver som med nöd och näppe släpat sig över nollpunkten. Är det konstigt man längtar bort? Nä, det var faktiskt rätt fint ute idag med en lågt stående sol som gav sånt där härligt ljus genom dimman. Nästan så man önskar att man var naturfotograf istället; då hade jag varit riktigt löddrig om mungiporna idag!
Men istället för att plåta älgar i motljus ägnade jag dagen åt att föreviga ventilationsanläggningar. Det är sånt som kallas brödjobb, vänner.
På bilden nedan stod jag lite ohälsosamt nära när hr. vinkelslip vevade igång trissan. Fick backa snabbt när det började ryka i håret, om inte annat så för att inte få prickar på linsen, eftersom jag gissar att de blir svåra att få bort.

Too close for comfort

Roligare då att Aftonbladet häromhelgen körde mitt och Hanna Johanssons knäck om tulpantokige Ulf Hansson, till vardags illustratör på Hallandsposten.
Versionen ni ser här nedan är den nästan färdigredigerade (en bild har hamnat ovanpå en annan som synes), men den får duga. Extra kul eftersom det var en egen idé som föll i god jord(!) hos bilageredaktören.

Ulf med tulpanerna

Slutligen vill jag gärna visa lite bilder från Malin och Peters bröllop, fotograferat utanför Slottsmöllan en blåsig, kall dag i oktober. Hoppas ni gillar dem, för det gör jag (och brudparet också, för den delen)!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Annonser