När man är ensam hemma borde man kunna få hur mycket som helst gjort, om man bara var lite effektiv. Men det är inte jag. Inte alltid i alla fall. Fick mejl från hr. E i Karlstad, för övrigt direktör på ett stort statligt verk. Han hade också frufritt, och ödade precis som jag tid på att slakta zombies i fallout 2.  Enda skillnaden var att han hade hällt upp en japan, Yamazaki, i glaset intill. För visst behöver man en stärkande stänkare när utomjordingarna anfaller. Eller ett plasmagevär.
I dagens DN hade Jann Lipka tagit en riktigt cool bild från när nobelpristagaren i litteratur tillkännagavs. Hur han har tagit den skulle jag gärna vilja veta.

Ur dagens DN

Igår var Henke och toksöta Nellie på kaffe. Lilltjejen är blygare än blyger, åtminstone första kvarten. Sen är det full fart, särskilt när farsan skojar med en.

Månadens omgång i Grand prix i Kamera & bild genererade en liten poängklutt den här gången. Tyvärr är förstaplatsen ointagligt långt borta, såvida jag inte plockar hem första, andra, och ett par tre tredjeplatser i sista omgången. Kanske inte va.

Tröstpris

Annonser